Portal Keys

Page

Portalkey

 

Portal Key е един от най-важните елемент в Ingress, ако искаш да създадеш връзки и field’ове, както и да презареждаш своите портали. Portal Key може да бъде придобит по няколко начина: хакване на портали или унищожаване на връзки ( тогава понякога падат ключовете от порталите ‘ дестинация ‘)

Всеки ключ е специфичeн за всеки портал, но може да имаш няколко ключа от същия портал. Когато хакваш портал с надеждата за придобиване на ключ от портал, шансовете ти за придобиване чрез хакване са далеч по-големи, когато нямаш ключ от този портал в инвентара си. Ако вече имаш ключ към портал и се налага да събираш няколко за дадена операция, най-добре е да ‘drop’-неш ключа на земята отново да хакнеш и да си го вземеш или да поставиш ключа в капсула ( виж повече за капсулите тук ).

В раздела на елементи в менюто OPS, можеш да филтрираш елементите за показване единствено на Portal Keys. Те са подредени по два различни начина или по разстояние от текущата ти позиция (най-близките портали до теб са на първо място в списъка) или сортиране по име.portalkeyviewmultikey

От ключа ти можеш да видиш неговото ниво, фракция, текущия процент на XM,модове, снимка на портал, името на портал и адреса, разстоянието на портала от текущото си местоположение, както и бутона Nav. Бутонът Nav ще те пренасочи към портала и ще осъществиш навигация.

multikeyremote

 

Leave a comment